Brugte reservedele er en solid og billig løsning til din bil

​Når din bil har hårdt brug for at få skiftet et par dele ud, så kan brugte reservedele nemt gå hen og blive den bedste løsning på problemet. Hos Hirtshals Autodele v/Gunnar Larsen, har vi kun de allerbedste brugte reservedele, og derfor kan du altså finde en solid løsning med meget lave omkostninger, når du vælger at aflevere din bil hos os.

Vi har alle slags brugte reservedele til din bil

Her kan du få lige præcis de brugte reservedele, du har brug for, hvis din bil er kommet til det stadie, hvor en større udskiftning er nødvendig. Vores brugte reservedele passer til ældre biler fra sidst i 70'erne og hele vejen op til 1995.

Hvis du har lyst til at se, hvilke brugte reservedele vi for tiden ligger inde med, så kan du klikke dig igennem dem her på siden. Vi sælger også forskellige typer af dæk - både helårs-, sommer- og vinterdæk - og derudover sørger vi altid for at sætte den helt rigtige finish på alle udførte opgaver.

Bestil reservedele til din bil her

Ønsker du at købe de bedste brugte reservedele til din bil, så ring til os på telefon 20 15 89 99, for at høre nærmere eller bestille en tid. Vores kunder bor oftest i en radius af 30 kilometer fra vores værksted i Hirtshals.​

Nedenfor ses nogen af de brugte dele som vi sælger​

Lad os ringe dig op i dag

Lad os give dig et kald.

Har du brug for en snak med os, så udfyld formularen, med dit navn, telefonnummer samt hvad du ønsker et opkald omkring.

Så ringer vi dig op hurtigst muligt, så vi kan få en snak.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores åbningstider

Se nogle af de ting som vi tilbyder netop dig og din bil.​

Mandag - Torsdag​

7.00 - 16.00​

Fredag

7.00 - 13.00​

Weekend

Lukket

Kontakt os i dag

Hirtshals Autodele

Grævlingevej 5

9850 Hirtshals

Telefon: 98 94 39 99

E-mail: hirtshals-autodele@mail.dk

CVR: 25556011