Nye reservedele gør den gamle eller nye bil frisk igen

Enhver bil kan med nye reservedele komme til at føles frisk igen. Så hvis den gamle eller nye bil trænger til et friskt pust, er du kommet til det rette sted. Vi holder til i Hirtshals, og har alle de bedste, nye reservedele til din lidt ældre bil, hvis den er fra sidst i 70'erne og op til og med 1995.

Er din bil nyere end dette, så kan vi også sagtens få den tilbage i den bedste stand - det kræver blot, at vi bestiller dem hjem.

Få de nye reservedele sat på bilen og mærk forskellen

Når du køber dine nye reservedele hos os, så garanterer vi, at du kan mærke forskellen, så snart du sætter gang i bilen igen. Vi har 30 års erfaring på området, og vi sørger selvfølgelig for, at du kun får de bedste nye reservedele sat på din bil.

Vi er hverken de dyreste eller de billigste på området, og det er der en god grund til: Vi er de bedste, når det kommer til at forhandle nye reservedele, og derfor får du en god pris på vores service og reservedele, som begge er af den allerhøjeste kvalitet.

Hvis du har brug for at bestille nye dele til din bil, og bor du i en radius af 30 kilometer fra vores værksted i Hirtshals, så kan du ringe til os på 98 94 39 99 for at tale med en af vores professionelle medarbejdere og du kan endda bestille en tid med det samme.

Lad os ringe dig op i dag

Lad os give dig et kald.

Har du brug for en snak med os, så udfyld formularen, med dit navn, telefonnummer samt hvad du ønsker et opkald omkring.

Så ringer vi dig op hurtigst muligt, så vi kan få en snak.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores åbningstider

Se nogle af de ting som vi tilbyder netop dig og din bil.​

Mandag - Torsdag​

7.00 - 16.00​

Fredag

7.00 - 13.00​

Weekend

Lukket

Kontakt os i dag

Hirtshals Autodele

Grævlingevej 5

9850 Hirtshals

Telefon: 98 94 39 99

E-mail: hirtshals-autodele@mail.dk

CVR: 25556011